TREBALLS LITERARIS

L'Alexia Velasco i l'Àlex Ramos de 5è han obtingut un premi literari pels treballs que podeu llegir a continuació:

MOLTES FELICITATS!!






LA HISTÒRIA D’UNA MARE I ELS SEUS FILLS


Hi havia una vegada, en un poble de la Xina, una família molt pobre. La família tenia quatre fills que es deien: Omar de 13 anys i les tres bessones que es deien Anna, Sílvia i Karen. El pare treballava cultivant arròs i la mare no podia treballar perquè havia de tenir cura de les nenes i això feia que tinguessin problemes econòmics per alimentar a tots els fills.


Aquella matinada el pare els va abandonat. El primer en llevar-se va ser l’Omar i va cridar al pare, però el pare no contestava. Així que l’Omar va anar a l’habitació del costat i només hi era la mare. El nen es va preguntar:

- On és el pare?


La mare el començar a buscar per tota la casa i res de res, ni rastre del pare,no el trobava,i va ser aleshores quan es van adonar que els havia abandonat.

La mare no sabia què fer.

Quan l’oncle es va assabentar de la desgracià els va ajudar econòmicament. Les tres bessones patien molt, per una banda perquè el seu pare les havia abandonat i per l’altre perquè a l’escola havien d’anar amb la roba vella i trencada, perquè eren pobres. Els companys de l’escola, que tenien mes diners, es burlaven d’elles i deien :- No teniu diners i el teu pare us ha abandonat.

Al cap de cinc anys l’Omar va complir 18 anys ,les tres bessones tenien 13 anys i la mare tenia 33 anys.

La mare va conèixer un home que no es fixava en la bellesa física sinó en la bellesa interior. Aquest home era alt com un Sant Pau i tenia els ulls de color blau. En canvi la mare era de pell bruna i tenia els ulls verds com les fulles. L’Omar es va casar amb una dona que tenia 30 anys i ell en tenia 33 anys i va ser així com es van conèixer i van tenir tres fills que es deien Sílvia, Karen i Anna.

Va ser així també com van ser feliços i van menjar perdius.