EL MILLOR GRUP DEL MES: OCTUBRE




Hem començat el curs amb moltes ganes de treballar, aprendre, col·laborar i cooperar amb els nostres companys. Estem esforçant-nos de valent. El nostre mestre, sempre ens diu que hem d’estar a l’aguait, per tal d’aprofitar les oportunitats, ja que el temps és or i hem d’esprémer-lo al màxim, per extreure el millor suc de taronja possible. Doncs, dit i fet!!!

Estem súper motivats i ens volem demostrar a nosaltres mateixos que podem superar-nos. El treball en grup és vital per tal d’aconseguir-lo, i cada mes el mestre escollirà el millor grup, és a dir, el que tingui més empatia envers els companys, el més respectuós, el que millor es comporti, el que col·labori i cooperi millor...

La veritat, pensem que és una bona forma de ser conscients de la importància del treball en grup, així com d’estar més atents i receptius, per poder millorar cada dia una miqueta més...i, a més a més, de forma divertida.

Ha estat molt emocionant. El profe ha posat la música de la 
Champions, ha començat a donar voltes, fent bromes a tots els grups i hem rigut molt. Finalment, quan la música ha parat, ens ha donat la copa dels campions, en aquest cas, campiones.

Quina emoció, hem estat nosaltres les escollides!!! La veritat, ha estat com bufar i fer ampolles!!!

Ah! Se'ns oblidava! També ens han donat un diploma!!!





MILLOR GRUP DEL MES D'OCTUBRE