Quina entrevista! No us la podeu perdre

Dilluns 13 de febrer vam rebre a l’escola la visita d’autoritats importants en l’àmbit educatiu a Catalunya: Ignasi García (Director General de Professorat i Personal de Centres Públics), Lluïsa Nicolau (Directora dels Serveis Territorials de Barcelona Comarques), Alexandra Subirats (adjunta de la Directora dels Serveis Territorials de Barcelona Comarques) i Jaume Graells (regidor d’Educació de l’Ajuntament de l’Hospitalet). I amb molta amabilitat ens van atendre durant uns minuts per contestar les nostres preguntes. Aquí us deixem l’entrevista!

Bon dia!

Benvinguts a la nostra Comunitat d’Aprenentatge. Som els alumnes de cinquè i se’ns ha encomanat la tasca de fer-vos una entrevista per informar a la resta de la Comunitat d’Aprenentatge de la vostra visita.


-      Qui sou?

Nosaltres som Lluïsa Nicolau, Alexandra Subirats, Ignasi Garcia i Jaume Graells.

-      Per quin motiu heu vingut a la nostra escola?

Hem vingut perquè sabíem que la vostra escola era molt competitiva i que treballeu bé, així que hem aprofitat per saber-ne una mica més del Joaquim Ruyra.


-      Què us ha semblat la nostra manera de treballar?

Treballeu amb autonomia i ningú es desconcentra de les tasques, ja que tots treballeu amb molta concentració.


-      Quines conclusions en treieu de la vostra visita al Joaquim Ruyra?

És molt bona escola i aquí els alumnes a més a més de ser educats i molt bones persones, apreneu molt.


Moltes gràcies per haver vingut, podreu veure l’entrevista a la web del centre i ja sabeu que l’escola té les portes obertes per quan vulgueu tornar! La nostra escola està encantada amb la visita de persones tan importants com vosaltres.


Moltes gràcies!