Visita d'un Equip de l'Informatiu de la Televisió Espanyola (TVE) a la nostra escola

Avui divendres 24 de març, un equip de l'informatiu de Catalunya de la Televisió Espanyola (TVE) van venir a la nostra escola a gravar un petit reportatge sobre la manera en la qual treballem.

Els alumnes de 5è van fer de periodistes i els van entrevistar. Aquí teniu una transcripció de l'entrevista:

Hola bon dia,

Qui sou?


Som un equip de l'informatiu de Catalunya de la Televisió Espanyola. En cada comunitat autònoma hi ha uns centres d'informatius i nosaltres estem aquí, a Catalunya. El nostre equip està format pel càmera i per la periodista, que sóc jo.

A què us dediqueu?

Nosaltres expliquem a la gent el que passa al nostre voltant i el que a la gent l'interessa. Si hi ha hagut un incendi, si hi ha una escola molt maca que  uns bons resultats... Nosaltres el que fem és informar.

Per quin motiu he vingut a la nostra escola?

Perquè ens havien dit que vosaltres treballeu d'una forma molt maca, que treballeu en equip, que teniu pares i voluntaris que vénen a ajudar i també perquè ens havien dit que aquesta escola  molt bones notes a competències bàsiques.

Què us ha semblat la nostra manera de treballar?

Ens ha semblat molt interessant, feu molt bona feina, el companyerisme és bàsic i les activitats que feu són molt interessants i jo en quedaria amb vosaltres per fer-les!

Quines conclusions en traieu de la vostra visita al Joaquim Ruyra?

Doncs, que el treball en equip és vital. A mi sempre m'han dit que dos caps pensen millor que un. Això és veritat. Jo i el meu company sempre decidim que fer i treballem en equip.

Moltes gràcies per haver vingut, podreu veure l'entrevista a la web del centre i ja sabeu que l'escola té les portes obertes per quan vulgueu tornar!





Per cert, recordeu que el diumenge 26 de març podreu veure l'enregistrament que els periodistes han fet a la nostra escola a les notícies de TVE 1. 

En primer lloc, sortirà a les 14 hores en català i després a les 21h al "Telediario"  en l'edició en castellà.