Un equip del programa de La 2 de TVE, Aqui hay Trabajo, visita el Joaquim Ruyra.

El passat dimecres 19 d'abril, un equip de TVE2 va venir a la nostra escola a fer un reportatge. Els alumnes de cinquè van tenir l'oportunitat de fer d'entrevistadors. Aquestes són les preguntes que els hi van fer:





- Qui sou?

Nosaltres som la Vanesa Laso, redactora del programa de La 2 de TVE, Aquí hay trabajo, l'Òscar, qui és el càmera i l'Enric, l'assistent de l'Òscar.

-A què us dediqueu?

Gravem reportatges relacionats amb la feina o l'educació. Jo, Vanesa, Faig reportatges per tota Espanya i l'Òscar grava també reportatges per tot arreu. Avui està aquí, però demà anirà al camp del Barça. L'Enric posa els micròfons i les llums a les entrevistes de l'Òscar

- Què penseu de la nostra escola?

La vostra escola és estupenda, és genial i molt diferent d'altres escoles. Teniu un sistema educatiu diferent i participen alumnes, pares, exalumnes, voluntaris.... Això crida tant l'atenció que per aquesta raó volien venir. També ens havien dit que les portes de les aules es troben sempre obertes i que tothom del barri pot entrar. Això no l'havien vist mai!

- Què us ha semblat la nostra manera de treballar?

M'ha cridat molt l'atenció perquè jo he gravat en altres col·legis i mai havia vist escoles com aquesta. Les aules es troben obertes, no hi ha excessiu soroll i treballeu en equip. Resoleu problemes en grups i em sembla molt interessant. Nosaltres venim d'una altra època en la que no s'ensenyava d'aquesta manera. Sortireu molt preparats d'aquí! Teniu molta sort de tenir un col·legi com aquest!

- Quines són les vostres conclusions de la visita?

És una experiència per explicar per tot arreu. La gent es queixa de les escoles i de què els nois no escolten als professors però això no passa aquí. Apreneu passant-ho bé! Aixó és molt interresant i positiu.

Moltes gràcies per haver vingut, podreu veure l'entrevista a la web del centre i ja sabeu que l'escola té les portes obertes per quan vulgueu tornar!