CONEIXEM LA NOSTRA CIUTAT!!!

El passat 4 d'abril, tot just tornar de setmana santa els alumnes de 5è A vam acabar unes sortides que hem fet per l'Hospitalet per tal de conèixer una mica la seva història i organització.

Primer vam visitar la Vila Vella, el guia, que era arqueòleg, ens va explicar moltes coses de quan la nostra ciutat era una vila romana i com va anar canviant al llarg dels segles.

                                                                                      




"L'altre dia vam anar a la Vila Vella de l'Hospitalet. Vam veure un munt de coses com per exemple abeuradors, cases de diferents mides,...
També vam fer unes activitats en un petit dossier que servia de mapa. El guia que vam tenir ens va ajudar i ens va explicar moltes coses...
ENS HO VAM PASSAR BOMBA!!!!"


María 5èA


Després vam anar a visitar un dels estaments més importants de la nostra localitat, l'Ajuntament. Vam aprendre a on hem d'anar per a fer tràmits i documents.





"LA SENYORA ALCALDESSA I ELS TINENTS D'ALCALDE"

"REGIDORS I REGIDORES"



                                                         "EL SENYOR SECRETARI"

Tot seguit vam anar cap a la casa de la Vila on vam poder entrar a la sala de plens on es reuneixen l'alcaldessa i els regidors.
Ens vam emocionar fent un simulacre de ple on vam debatre si pintaríem o no la classe, de quin color i fins i tot com ho pagaríem. Al final es va aprovar la proposta i vam decidir que els pares, mares i fins i tot la nostra mestra farien cupcakes (magdalenes) per poder-los vendre i aconseguir els diners necessaris. 
Així que ja sabeu pares i mares poseu-vos les piles i...

A FER CUPCAKES!!!!!