JORNADA DE JOCS TRADICIONALS

Continuem treballant en grups interactius i una part d'aquest treball és l'expressió escrita en català.  Hem treballat la crònica d'una sortida escolar i aquí us deixem un exemple realitzat pels nens i nenes de 5è A

"El passat divendres 4 de maig, els alumnes de 5è vam anar al camp de Beisbol de Bellvitge per fer una trobada de Jocs tradicionals amb nens i nenes d'altres escoles de l'Hospitalet.

La pista era enorme i estava dividida en 4 circuits: blanc, negre, groc i blau. Primerament ens vam distribuir en grups, en diferents estacions o zones del camp segons el número que portàvem enganxat en la samarreta. Seguidament, vam practicar quinze jocs diferents separats per un petit temps per esmorzar.

Ens ho vam passar bomba jugant al "tira-soga", joc en el que dos equips estiraven dels extrems d'una corda i guanyava el que tenia més força mentre els altres veien els estels quan queien de cul a terra, Vam ficar molt la pota amb els números tot jugant al "Mocador", vam suar tinta intentant ficar la pilota dins del forat del paracaigudes, Vam córrer com raigs per que no ens agafés el "Coxinot"...  En finalitzar totes les activitats, vam realitzar un ball que ens va agradar molt.

Tot i que al començament era molt estressant perquè hi havia moltíssims nens, al final va ser una experiència molt agradable i inoblidable. Va ser molt divertit jugar en equip i aprendre jocs desconeguts per nosaltres alhora que vam fer nous amics i ens vam retrobar amb el Sebas el nostre amic i company."

Alumnes de 5è A