CARTES DE COMIAT DELS ALUMNES DE 6è


Lo importante no es a dónde vas, sino cómo te sientes en el momento en que llegas a formar parte de algo. Y si encuentras ese momento, es para siempre...


CARTA DE COMIAT DE 6èA


Bon dia a tots i a totes, som els nens i nenes de sisè de l’Escola Joaquim Ruyra. Avui és un dia molt especial per a tots nosaltres i volem donar les gràcies a tots els mestres i companys d’aquesta magnífica escola per haver-nos acompanyat en aquesta aventura.

Avui és un dia molt important per nosaltres, però, a la vegada trist, perquè encara que no ho sembli, sempre recordarem tots aquells moments magnífics que hem passat junts dins d’aquesta fantàstica família. Vam començar aquest extraordinari viatge sent els més petits i, en un tres i no res, hem arribat fins aquí i hem conegut meravellosos companys i companyes. Estem molt contents d’haver estat en aquesta sublim escola. Gràcies a tots vosaltres hem après que en aquesta vida si vols alguna cosa has de suar tinta per poder arribar al teu destí.

Per totes aquestes raons donem les gràcies a tots els nostres tutors, mestres i tots els que treballen en aquesta escola i que sempre estan dibuixant somriures en les cares dels alumnes. Per tot aquest temps que hem passat amb vosaltres, us heu convertit en part de la nostra família i sempre estareu dintre dels nostres cors.

QUAN ESTEM A L’INSTITUT, SEMPRE PENSAREM EN VOSALTRES!!!!



_________________________________



CARTA DE COMIAT PER A LA NOSTRA ESCOLA

6èB

Estimada escola,

Avui és un dia molt especial per a nosaltres, perquè aquest curs ens anem d’aquest vaixell banyat dels colors de  l’amor i pintat de magnífics estudiants.

Quan vaig contemplar-te per primer cop no va ser fàcil acostumar-me a la teva família, però els teus fills em van acollir amb força, com si fos un familiar més. La veritat, va ser amor a primera vista, tot un somni fet realitat.
El que més m’agrada de tu, són les teves aules, que sempre estan il·luminades d’alegria, dinamisme i passió.

Som el que som gràcies a tu, ens has ensenyat el que els llibres no poden fer. Els nostres cors seguiran aquí, encara que els nostres camins siguin diferents. Amb tu hem rigut, hem plorat com els núvols en un dia de pluja i, en ocasions, ens hem enfadat, però sempre ens has escoltat. Ens has ensenyat que la paraula IMPOSSIBLE es transforma en POSSIBLE quan t’esforces i ho intentes. Com deia Edison:
 “ l’èxit és un 1% d’inspiració i un 99% de transpiració”.

Estem contents, perquè farem els nostres desitjos realitat i, a la vegada, tristos perquè ens anem d’aquest petit gran vaixell. Sempre que necessitis un cop de mà estarem aquí per ajudar-te i abraçar-te, doncs formes part de la nostra ànima per sempre.

Mai oblidarem les aventures que hem viscut amb tu, han sigut inoblidables!!! Sempre et portaré en el meu cor, faré tot el que pugui per superar-me i aprendre més.

Diuen que els nens neixen amb ales i que els mestres ens ensenyeu a volar. Gràcies per tot, ara ja podem agafar el vol i anar a buscar un cel tenyit d’anyil abraçat pel sol més brillant del món...

Et trobarem a faltar,


Adéu i per sempre sublim escola.